O nama

Posedujemo višegodišnje iskustvo

Od samog osnivanja, pa do današnjeg dana se trudimo da pružimo najkvalitetniju uslugu našim klijentima. Kvalitetna usluga postala je i ostaće simbol naše misije i vizije. Vršimo popravke desktop i laptop računara. U našoj ponudi imamo polovne delove za desktop i laptop računare.

Zahvaljujući velikom iskustvu i dobroj snabdevenosti rezervnim delovima, u mogućnosti smo da brzo i efikasno otklonimo sve vrste hardverskih i softverskih problema, posebno onih na računarima i laptopovima. Svakom računaru ili laptopu naš servis računara posvećuje maksimalnu pažnju, svaki problem rešavamo strpljivo i kvalitetno, ali opet se trudimo da ispoštujemo rokove.

Uvek ćemo uz jednu popravku obratiti pažnju i na druge moguće probleme, očistićemo Vam računar ili laptop od prašine, testirati memoriju i hard disk. Nakon svih dobijenih informacija o vašem uređaju, procenićemo koja će usluga biti najpovoljnija za Vas. Sarađujemo sa svim proizvođačima laptop računara i zamenske komponente su originalne.

Sertifikovani radnici

Bez dobrog znanja i potvrde istog, radnik može da nanese ozbiljnu materijalnu štetu klijentu. Znanje naših radnika potvrđuju svetski priznati sertifikati.

Ponosni smo što vršimo popravku bilo kog modela računara ili laptopa. Naši tehničari će uraditi sve što mogu da naprave maksimalan rezultat za klijenta.

Kao ozbiljan servis u potpunosti garantujemo Vašu privatnost i poverljivost. Odavno smo prestali da brojimo koliko je aparata prošlo kroz naš servis, ali je jedno sigurno – niko nije otišao nezadovoljan.

CHIP SOLUTION - Servis i popravka elektronike raznih aparata i opreme - Mreža
CHIP SOLUTION - Servis i popravka elektronike raznih aparata i opreme - Popravka računara
CHIP SOLUTION - Servis i popravka elektronike raznih aparata i opreme - Procesor
CHIP SOLUTION - Servis i popravka elektronike raznih aparata i opreme - Matična ploča
CHIP SOLUTION - Servis i popravka elektronike raznih aparata i opreme - Hard disk
CHIP SOLUTION - Servis i popravka elektronike raznih aparata i opreme - Konektori na ploči

Vršimo popravku elektronike svih poznatih brendova

Ponosni smo što vršimo popravku bilo kog modela računara ili laptopa. Na lageru uvek imamo veliku količinu rezervnih delova za računare, monitore i druge komponente.

Sa našim najnaprednijim dijagnostičkim alatima i aplikacijama za rešavanje problema u mogućnosti smo da pružimo uslugu servisiranja najsloženijih kvarova koji se odnose na Vaš Apple računar, kao što su matične ploče, hard disk problemi, memorije i CPU problemi. Sa velikim iskustvom u servisiranju Apple računara, popravljamo svaki Vaš Apple uređaj.

U mogućnosti smo da pružimo punu podršku i kvalitetan servis TV-a i monitora. Popravljamo sve modele LCD, LED i plazma televizora kao i veliki broj brendova. Nakon svih dobijenih informacija o vašem uređaju, procenićemo koja će usluga biti najpovoljnija za Vas. Uspešno popravljamo pozadinsko osvetljenje na LED televizorima zamenom neispravnih led dioda i to na svim modelima.