Usluge

CHIP SOLUTION - Servis i popravka elektronike raznih aparata i opreme - Servis računara i laptopova

Servis računara i laptopova

Zahvaljujući velikom iskustvu i dobroj snabdevenosti rezervnim delovima, u mogućnosti smo da brzo i efikasno otklonimo sve vrste hardverskih i softverskih problema, posebno onih na računarima i laptopovima.

više
CHIP SOLUTION - Servis i popravka elektronike raznih aparata i opreme - Servis svih Apple uređaja

Servis Apple uređaja

Sa našim najnaprednijim dijagnostičkim alatima i aplikacijama za rešavanje problema u mogućnosti smo da pružimo uslugu servisiranja najsloženijih kvarova koji se odnose na Vaš Apple računar, kao što su matične ploče, hard disk problemi, memorije i CPU problemi.

više
CHIP SOLUTION - Servis i popravka elektronike raznih aparata i opreme - Servis mobilnih telefona

Servis mobilnih telefona

Ako Vam treba bilo kakva vrsta popravke na vašem mobilnom telefonu CHIP SOLUTION Vam stoji na raspolaganju. Osim servisnih usluga imamo i veliki izbor dodatne opreme za mobilne telefone kao što su baterije, punjači, slušalice, futrole, maske i oklopi za mobilne telefone.

više
CHIP SOLUTION - Servis i popravka elektronike raznih aparata i opreme - Servis televizora i monitora

Servis televizora i monitora

U mogućnosti smo da pružimo punu podršku i kvalitetan servis TV-a i monitora. Popravljamo sve modele LCD, LED i plazma televizora kao i veliki broj brendova. Nakon svih dobijenih informacija o vašem uređaju, procenićemo koja će usluga biti najpovoljnija za Vas.

više
CHIP SOLUTION - Servis i popravka elektronike raznih aparata i opreme - Servis projektora

Servis projektora

Vršimo servis-popravku projektora po najpovoljnijim uslovima, popravke neispravnih delova. Ukoliko želite da Vaš projektor bude servisiran za najkraće moguće vreme, uz najpovoljniju cenu, kontaktirajte nas – naši serviseri će Vam izaći u susret i rešiti svaki Vaš problem.

više
CHIP SOLUTION - Servis i popravka elektronike raznih aparata i opreme - Servis hard diskova

Servis memorijskih uređaja

Gubitak podataka može biti posledica niza faktora. Ipak tri se izdvajaju: ljudska greška, problem usled softverske greške i treći, ali najčešći uzrok gubitka podataka je problem unutar hard diska. Svi diskovi u našem servisu se tretiraju po procedurama koje su usavršavane godinama.

više
CHIP SOLUTION - Servis i popravka elektronike raznih aparata i opreme - Servis gaming konzola

Servis gaming konzola

CHIP SOLUTION, već godinama, uspešno čipuje i flešuje sve tipove konzola, što omogućava vlasnicima istih mnogobrojne benefite. Odavno smo prestali da brojimo koliko je konzola prošlo kroz naš servis, ali je jedno sigurno – niko nije otišao nezadovoljan.

više
CHIP SOLUTION - Servis i popravka elektronike raznih aparata i opreme - Servis štampača i skenera

Servis štampača, skenera i kopir mašina

Štampači su elektronski uređaji koji iziskuju redovne servise posle određenog broja odštampanih kopija. Preventivnim servisima se pravovremeno uočavaju i zamenjuju dotrajali delovi štampača, čime ćete produžiti radni vek štampača.

više